Ameland

Ameland... Onder het oogverblindende licht van de vuurtoren, aan de voet van de duinen, ligt het romantische en gezellige dorpje Hollum. Dit schilderachtige dorpje en alle faciliteiten eromheen zijn het decor voor een geweldig evenement. Op 28, 29 & 30 september 2012! Met de ingrediënten die we op Ameland in een notendop samenvoegen wordt het een weekend om met veel plezier naar uit te kijken.

Het Single Event Ameland staat in het teken van genieten, ontspannen, beleven, doen waar jij zin in hebt, vrijblijvend ontmoeten, maar bovenal plezier hebben op een ongedwongen manier in een ongedwongen omgeving. Op Ameland geniet je zowel actief als passief van een prachtige omgeving.

Overdag kun je kiezen uit verschillende activiteiten zoals een balletje slaan op de golfbaan, uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen of lekker op het terras zitten in Hollum of op de beachveranda van Beachclub the Sunset. De beachclub met de mooiste Sunset van Nederland. Kortom, Ameland biedt ongekende mogelijkheden om te ontmoeten en te beleven.

Het unieke van dit weekend is het gevoel dat al bij de boot ontstaat. De boot geeft je een gevoel van vakantie en er (samen) op uitgaan. Vervolgens kom je op ‘ons mooiste stukje buitenland’ met rustige wegen (geen stoplichten, geen files) en uitgestrekte weidevelden.

Je ontmoet hier nieuwe relaties en neemt de tijd om mensen beter te leren kennen. Geen gehaast, je hebt een heel weekend voor de boeg en als het echt leuk is dan blijf je tot maandag en geniet je op zondagavond tijdens het kampvuur van je nieuwe liefde. Eenmaal terug willen we je het gevoel geven van “wanneer mogen we weer”.

Wedden dat we je verrassen!

 

 ameland 2ameland 1Fotos van_het_mooie_Fletcher_HotelResort_Amelanderkaap_in_Hollum_gelegen_op_Ameland_in_de_provincie_Friesland

Banner Boomhiemke

Sociale media

facebook  twitter  youtube  rss
imageimageimageimageimageimageimageimage