Informatie

Ben je benieuwd hoe Single Event Ameland in zijn werk gaat? Wij helpen je graag verder!

Single Event Ameland

Tijdens het Single Event staat het plaatsje Hollum op Ameland in het teken van genieten, ontspannen, beleven, doen waar jij zin in hebt, vrijblijvend ontmoeten, maar bovenal plezier hebben op een ongedwongen manier in een ongedwongen omgeving.

Het evenement vindt plaatst op 28, 29 en 30 september. Uiteraard kun je komen en gaan wanneer je wil. De keuze is aan jou!

De ondernemers van Hollum bieden verschillende leuke activiteiten, heerlijke diners en gezellige feesten waar jij aan deel kunt nemen. Om het je makkelijk te maken hebben deze verschillende activiteiten verpakt in weekenddeals die via deze site te boeken zijn.

Weekenddeals

De weekenddeals op deze site bestaan over het algemeen uit vaste elementen. Bij sommige deals dien je de activiteit en/of het diner van te voren aan te geven. Bekijk ze op je gemak en boek ze alleen of samen met een vriend/vriendin. Niets meer en niets minder! We werken zonder lidmaatschap dus je zit na afloop van het evenement nergens aan vast! Uiteraard hopen we wel dat je nog een keer terug komt!

Deelname

Single Event Ameland stelt aan de deelname geen specifieke eisen. De leeftijdscategorie waarop dit event specifiek op gericht is, is vanaf 25 jaar met een bovengrens van 55. Wij kijken niet op een jaartje meer of minder.

Boeken in 3 stappen

1. Kies je weekenddeal

Doordat je zelf een keuze kunt maken uit de verschillende weekenddeals, ontstaan automatisch groepen deelnemers die dezelfde interesses hebben.

2. Boeken

Tot wanneer kan ik boeken? Boeken is mogelijk tot het maximaal aantal deelnemers bereikt is of anders tot de uiterste inschrijfdatum van 27 september 2012.

3. Betaal online

Single Event Ameland maakt gebruik van veilige onlinebetaling door middel van iDeal. Na afronding van de betaling ontvang je per email een deelnamebevestiging. Uiteraard krijg je na inschrijving van ons ook de gedetailleerde informatie over het evenement. Indien je niet kunt of wenst te betalen via iDeal neem dan contact met ons op voor het vinden van een passende oplossing. De gegevens die we aan je vragen zullen we alleen gebruiken voor het informatie rond het Single Event Ameland. De prijzen van al onze weekenddeals zijn standaard inclusief BTW.

Tips en aanbevelingen

Mis je iets op onze website of heb je goede ideeën over hoe we onze organisatie nog sterker kunnen maken? Mail ons dan op info@amelandspecialist.nl.

Banner Boomhiemke

Sociale media

facebook  twitter  youtube  rss
imageimageimageimageimageimageimageimage