Pers

Persbericht Single Event Ameland

Single Event Ameland; de plek voor ontmoetingen!

Ameland... Onder het oogverblindende licht van de vuurtoren, aan de voet van de duinen, ligt het romantische en gezellige dorpje Hollum. Dit schilderachtige dorpje en alle faciliteiten eromheen zijn het decor voor een geweldig evenement op Ameland. Op 28, 29 & 30 september 2012 laten we je kennis maken met het gezellige en gastvrije Ameland. Met de ingrediënten die we op Ameland in een notendop samenvoegen wordt het een weekend om met veel plezier naar uit te kijken.

De ondernemers van Hollum heten je van harte welkom in hun pittoreske dorpje en nodigen je graag uit op het terras, restaurant of café voor een lekkere lunch of culinaire versnapering. Daarnaast behoren een potje golfen of een educatief boottochtje over het wad tot de mogelijkheden. Vakantiepark Boomhiemke heeft speciaal voor dit evenement een paar prachtige arrangementen gemaakt. Meld je vandaag nog aan en kom gezellig langs met je beste vrienden of boek een huisje voor jezelf.

Het Single Event Ameland staat in het teken van genieten, ontspannen, beleven, doen waar jij zin hebt, vrijblijvend ontmoeten, maar bovenal plezier hebben op een ongedwongen manier in een ongedwongen omgeving. Maak je weekend compleet en geniet van de zomerse klanken op zaterdagavond tijdens de Hed Kandi Beach House Party @Beachclub The Sunset.

Mis het niet! Het Single Event Ameland 2012 komt eraan. Laat je verassen en verwennen…

...Ameland ons mooiste stukje buitenland...

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website www.singleeventameland.nl en natuurlijk zijn wij te volgen op Twitter @SingleAmeland en op Facebook www.facebook.com/SingleEventAmeland.

 

Promotiemateriaal Single Event Ameland
Logo van Single Event Ameland Download
Poster van Single Event Ameland Download
Advertentie Single Event Ameland Download
Persbericht Single Event Ameland Augustus 2012 Download

 

Sociale Media Single Event Ameland

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op single gebied door ons te volgen op:

facebook SINGLEEVENTAMELAND                                                          Twitter @SINGLEEVENTAMELAND

Banner Boomhiemke

Sociale media

facebook  twitter  youtube  rss
imageimageimageimageimageimageimageimage